Sunday, August 8, 2010

aku nak puas kan ati . .

da lama aku x post blog nieh . nape? aku jarang bkak blog coz tenet cam sipot sedot yang bawu nak naik ke darat mencari makanan . haha . so, mulai saat nie aku akan mula BERGIAT AKTIF menulis blog semena2 aku nk puas kan ati aku kat sini . xsalahkan? :) mentang2 la dapat tenet laju da skrg .

anyway, cerita yang aku nak kongsikan bersama tentang sahabat . :) i lOOVVEEE tis topic . kowg tau apakah sahabat? kalu kowg xtau means kowg dlam kategori BEENNOORRKK! (bak kata buyom) :P

aku ada kawan baik nama alif izzati . dulu aku da penah citer yg idop dalam maktab nie penoh PANCAROBEK . hahaha . n now seems like she is facing the same situation . FRIENDS . haaiih . sian kawan aku . ade dak xpuas ati then citer keburukan die kat kawan lain . ape jenis prangai ko nie bai? kecik2 dulu ko ade makan taik lembu ke sampai prangai ko buruk sedemikian rupa . ko penah dengar x istilah "buruk mane pon kawan ko, die tetap kawan ko" . bangang tahap cimpanzi kan ko nih . kalu kawan ko uat sumtin yg xelok, tegor la . bkan nya avoid . kalu ko avoid makne ko ni bkan kawan . aku? aku xkesah kawan aku mcm mane asalkan die ikhlas kawan dgn aku . BURUK camne pon prangai die , die tetap kawan aku .

ko xpayah la citer kat sume owg cm ne prangai kawan aku bai a.k.a cibai . sbb aku xsuke . kalu ko xnk kawan, diam2 suda . xpayah nk kecoh2 . ko kecoh sbb ko dengki . hahaha . aku xpenah terikut dgn ape yg kawan2 aku uat coz aku tau jaga diri . jahat aku pon aku sowg yg tanggung . aduhai . ko bikin ati aku panas bai . aku nasihat kan ko satu je , ko xpayah nak advise kawan2 yg len supaya jauhkan diri dari owg len . terpulang kepada HAK INDIVIDU tu sendiri nk kawan ke x . ko cakap owg bukan2 tapi yg abg ko pondan , kaki tutuh betina xnk lak citer kat owg .

ape, ko ingat ko sowg panas? aku lagi panas keh . becoz I HEART HER . paham? so avoid urself from sblom mulut longkang haprak ko tuh di tutuh . last , aku hope ko diam2 suda k . sape benci kawan aku means musuh aku . :)


p/s : ko ingat ko sowg je ley luah ati ko kat blog? ahahhahaha.. prangai tahik lumbu .

1 comment:

  1. meen/:thums up kat ko..
    sentap kot aku baca blog hang ni..

    ReplyDelete